30 augusti 2012

Så, då var sommaren slut...... Kan tycka att det är ganska skönt med hösten, man får sitta inne och bara mysa med en bra bok och en kopp te och tända massor av ljus. Hur mysigt som helst :)
 
Ingen graviditet denna månaden heller..... :(
Så nu blir det nya urinprov och ny väntan. Hoppas, hoppas att det kan gå denna gången då - börjar tvivla....
 
Har idag varit på operation med dottern, det togs bort mandlar och polyper så nu hoppas vi att vi slipper snarkningar och andningsuppehåll.
Det blev en väldigt lång dag, vi var på operationsmottagningen 8.45 i morse redo för att opereras (Emla på två ställen, tagit Alvedon hemma och fastande). Vid 14-tiden var hon opererad...... Det började med att doktorn var försenad, sedan kom det in ett akutfall som, såklart, gick före och sedan var det ett barn före L som också skulle opereras.
Klockan 18 fick vi åka hem..... Tur att man inte har anlag för att stressa upp sig när det blir så här, men dottern var inte så glad ett tag (hungrig och trött).
 
I helgen så ska vi få besök av "hundvänner". Vi ska titta på Tysk segrarutställning för schäfer på tvn, ska bli trevligt.
 
Nä nu ska jag ut i skogen en runda med alla hundarna, har fått hem gammelhunden så nu har vi fem hundar hemma.
 
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

9 augusti 2012

Usch nu var det ett tag sedan jag skrev... fy på mig. Har varit mycket runt omkring mig ett tag nu.
Helgen som gick så var vi i Danmark på danska segrarutställningen för schäfer. Vi hade inga hundar med oss, så det var en väldigt trevlig helg - semester!!! Fint hotell, sovmorgon, hotellfrukost och sedan bara vara på utställningen - inte behöva tänka på att hundarna ska rastas, fixa inför utställning osv. Helt underbart! Bra väder hade vi också :)
 
Sitter just nu, ja mitt i natten, och skriver ut kataloger till vår inofficiella utställning i helgen. Vi fick ihop 122 hundar till slut (hoppas att jag fått med alla). Var lite strul med några mail som kommit bort i syberrymden, men det löste sig - fick ändra lite i katalogen (tur att man inte tryckt den) och beställa fler rosetter. Kan bara ge rosettföretagen en stor eloge, beställde de sista rosetterna i tisdags och på onsdag eftermiddag kunde jag hämta dem - bra service.
 
Har blivit "övergiven" av gubben den här veckan, han har åkt iväg för att kolla på gamla bilar - så det är bara jag och dottern hemma. Kan vara riktigt skönt att bara vara jag och L hemma, fast ibland behöver man avlastning (när hon sätter sin mest trotsiga sida till).
 
I dag har vi varit på Öron-Näsa-Hals-mottagningen. L opererade bort näspolyperna förra hösten på grund av öroninflammationer gånger flera och högljudda snarkningar med andningsuppehåll. Operationen lyckades jättebra, snarkningarna försvann och hon har inte haft lika många öroninflammationer efteråt. Men för några månader sedan så började hon snarka väldigt mycket igen, framförallt när hon sitter i bilen och sover (det är så att man vill sträcka sig bak och göra ett käklyft för att hon ska få fria andningsvägar) hon låter helt tät!!
Doktorn tyckte i dag att hon hade förstorade halsmandlar och vi bestämde att vi ska operera bort delar av dem (och samtidigt ska de kolla så att näspolyperna inte växt ut igen).
Jag ska ringa operationskordinatorn nästa vecka för en operationstid.
 
Har börjar med urinprov igen för att kolla när jag har ägglossning, förhoppningsvis inte så länge gubben är bortrest. Om det stämmer med tidigare månader så ska jag ha hormonökning på söndag, och ägglossning inom 24-48 timmar efter det (och gubben kommer hem på söndag).
 
Börjar jobba på måndag igen, efter fyra veckors ledighet - har varit hur skönt som helst. Jobbar måndag till torsdag, skulle jobbat fredagen också igentligen men då ska vi på begravning. Kompisens 15-åriga dotter ska begravas då..... Vi åker dit som stöd för kompisen, vi har bara träffat dottern en gång och kände henne inte.... Tragiskt i vilket fall som helst, är man 15 år så ska man inte dö - man har hela livet framför sig. Orättvist!!!
 
Nä nu ska jag gå och göra mig i ordning för natten, katalogerna är färdigtryckta - 140 stycken, jag hoppas att de räcker. I morgon får jag häfta ihop den 30 sista, orkar inte nu.... eller ska jag, så är det klart, vi får se....
 
Ni får ha en fortsatt trevlig natt :)

imsepimsen

Dagbok över mitt liv.

RSS 2.0