11 september 2015

Speciellt datum.... kanske inte för mig men världen.

Har jobbat min första vecka själv på jobbet, roligt men mycket man ska lära sig. Alla rutiner, vad allt finns och hur allt fungerar.... men allt löser sig så småningom. Känns väldigt bra i alla fall. Träffar många patienter och inte lika mycket pappersarbete.

Bara åtta veckor kvar av skolan. Nedräkning pågår.....

Husvagnsmässa i morgon...

Fortsatt trevlig kväll  😊

8 September 2015

Nedräkning.... bara 9 veckor kvar på skolan. Ska bli så fantastiskt skönt när det är över. 
Det är en väldigt intressant och lärorik kurs, massa pluggande och tenta. Men det är i vart fall en kurs som känns användbar i verkliga livet.

Jag har börjat på nya jobbet, inskolning förra veckan och "egna" patienter denna vecka. Både lite skrämmande och roligt.... själva patientarbetet är ju likt överallt, men rutiner och var saker finns är ju annorlunda så allt tar lite längre tid. Men det ska väl bli bättre. 
Chefen undrade i dag hur det gick... "jo bra tror jag, än har ingen dött"...

Resten av veckan är det skola onsdag och torsdag, jobb på fredag och husvagnsmässa på lördag. OCH SOVMORGON PÅ SÖNDAG.... jag måste få sova, trött som ett j-a skåp. Jag är ingen morgonmänniska... Och gå upp kl 5 varje vardag är inte riktigt min grej...

Helgens utställning gick inte så bra... inomhus på matta, så tiken gick inte ett steg... så vi lät bli att ställa henne. Men det var ett trevligt hotellrum, och natt utan barn 😉

Nä, nu är det dags för sängen. God natt 

imsepimsen

Dagbok över mitt liv.

RSS 2.0