29 september 2012

I dag har jag pratat med min doktor.... Jag ska till honom på ultraljud den 8 oktober, en och en halv långsamma veckor tills dess.
Fick i uppdrag att gå och ta ett blodprov så snart som möjligt, ett prov på mina progesteronvärden. Får göra det på tisdag, hinner inte innan då...
Annars är allt lugnt, ingen blödning ännu....
 
Ni får ha en fortsatt trevlig dag :)

21 september 2012

Jag är GRAVID!!!! :) Är i vecka 4 (3+6).
Överlycklig, orolig och rädd...... Hoppas att denna garviditet går bra och att vi får ett friskt barn, det är min enda önskan.
Ska skicka iväg ett SMS till "min" doktor och berätta att jag är gravid, men jag tror att det får vänta till nästa vecka (eller veckan därefter). Har ju haft mina missfall i vecka 6-7, och jag får ändå inte komma till honom för ultraljud innan vecka 8-9 så det gör inget om jag väntar.
 
Mår förhållandevis bra, har växtvärk i livmodern (känns som mensvärk) och jag har ont i mina bröst. Jag mår inte illa, inte än i vart fall....
 
Har ännu inte berättat för gubben att jag är gravid.... får göra det på söndag när han kommer hem från Tyskland.
 
Själv ska jag åka på konferens i helgen, ska sova på hotell och gå på fin restaurang. Mormor och morfar ska passa dottern och hundarna.
 
Förra veckan hörde vår vigselförättare av sig, hon hade "glömt" att boka lokal till vår vigsel. Vi hade ju bestämt att vi skulle vigas kl.12 den 12/12-12, men så blir det inte nu. Vigslen blir kl.14 i stället, kan ju vara bra igentligen att vi inte fick tid kl.12 nu hinner vi med fotografen innan vigslen (meddans dottern fortfarande är på gott humör). Men nu har vi vart fall bokat lokal och hon skulle dessutom ordan vittnen också.
Hindersprövningen är undertecknad och inskickad, har dessutom fått tillbaka den - så nu ska den skickas in till vigselförättaren. Efternamnsbytet är också inskickat, efter giftemålet heter vi samma efternamn allihopa :)
 
Ni får ha en fortsatt trevlig dag :)

10 september 2012

Då var det ny väntan igen..... Hade ägglossning i helgen som gick - hoppas, hoppas.....
 
Nu har dottern äntligen återhämtat sig efter operationen. Hon lyckades ju få halsfluss efteråt, så på lördagen fick jag åka in med henne till jourvårdcentralen - penicilin i 10 dagar..... Vi har bara i dag och i morgon kvar att ta medicin, som tur är för den smakar inget vidare.
 
Denna veckan blir det en del arbete; tisdag, onsdag, torsdag och lördag. Sedan ska vi på utställning på söndagen, ungtiken och gamlemannen ska ställas.
Dessutom ska jag åka till veterinären och avliva unghanen på torsdag, inte så roligt men så är det......
 
Ska hinna med ett besök hos tandläkaren också, pest och pina - usch, usch.
 
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

imsepimsen

Dagbok över mitt liv.

RSS 2.0