5 september 2013

Så då var det vardag igen, efter en hel sommar med sommarlov.
I tisdags började Storasyster på dagis igen efter 3 månaders sommarlov. Som hon längtade :) Så nu är det till att gå och lägga sig i tid på kvällen så man orkar upp på morgonen.
Det ska ju fixas en del innan jag åker iväg med henne till dagis; Lillebror ska ha mat, ny blöja och kläder. Storasyster ska ha mat och kläder, och hundarna ska ha mat och rastas.... (så väckarklocka ringer 6.30, väldigt tidigt).
Till vardagen hör också att Storasyster lyckades få maginfluensa efter bara 2 dagar på dagis :( Hade varit väldigt tacksam om de hade informerat mig i tisdags när vi kom till dagis att det gick maginfluensa där, då hade vi kunnat välja om hon skulle vara där eller inte (behöver ju inte ha henne där på grund av jobb osv). Men nu är det bara att hoppas att resten av familjen klarar sig, framför allt Lillebror.
 
I dag har Storasyster varit på simlekskola för första gången, det var lite roligt - får hoppas att det är roligare nästa gång. Men hon deltog själv i alla fall... alltid ett framsteg.
 
Har äntligen kunnat börja träna igen; 20 minuter på crosstrainern i måndags, powerwalk i 30 minuter i tisdags och 25 minuter crosstrainern i går, i dag har jag ännu inte hunnit med någon promenad (hoppas jag får tid till det i kväll).
Har ännu inte börjat gå ner något i vikt.... men det kommer väll.
 
I morgon ska vi på 3-månaderskontroll och vaccinering av Lillebror, ska bli spännande att se hur mycket han vuxit sedan sist.
Vi (jag och Lillebror) var på föräldragrupp på BVC i går, första gången. Det var 8 barn och föräldrar inbjudna men det dök bara upp 4 barn med mammor, får hoppas att det blir några fler nästa gång.
 
Som det ser ut nu så blir det en lugn helg utan några speciella planer, men man vet ju aldrig vad som händer....
 
Nästa vecka börjar kyrkans öppna förskola, så dit ska jag och Lillebror varje tisdag framöver :)
 
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

imsepimsen

Dagbok över mitt liv.

RSS 2.0