30 april 2012

I dag ringde "min" läkare på KK-mottagningen, nu hade hon fått svar på alla blodprov jag och gubben lämnat. Alla proverna var normala och enligt dem så ska vi inte ha några problem att bli gravida igen.
Det är ju bra att allt är bra, fast man börjar ju fundera på vad som är fel...... efter 5 graviditeter som inte har gått så bra, så måste ju något vara fel..... eller???
Läkaren skulle skriva en remiss till en läkare på ett annat sjukhus som gör en studie om missfall. Studien går ut på att när man väl blivit gravid så bestäms det om man ska ta en lågdos blodförtunnande eller inte, allt för att se om denna medicin har någon inverkan på risken för missfall.
Så vi får se om man får komma med i denna studie.....

Hunnit med en promenadrunda på 3 km nu i kväll, skönt - var ett tag sedan sist (en hel vecka sedan).

Haft en lugn dag på jobbet, till och med hunnit sitta ute i solen - helt underbart :)

I morgon är det dags att väga sig, och mäta midjemåttet - ska bli kul och se resultatet av min livsstilsförändring.

Ni får ha en fortsatt trevlig Valborgsmässoafton :)

29 april 2012

Ledig helg :) Väldigt skönt, sovmorgon.....
Inte fått gjort så mycket, men det har varit väldigt skönt att vara ledig och få vakna när man (dottern) vill ;)

Nu har äntligen våren kommit på riktigt :) Träden har börjat få sina löv, gräsmattan börjar bli grön och lite varmare väder - helt underbart.

Veckan som kommer blir det jobb måndag, tisdag och till helgen. Plus lite bokföring...

Sedan får vi se om man har lyckats bli gravid eller inte.... Vill INTE ha någon mens, hoppas, hoppas....

Och så ska jag väga mig, får se om jag gått ner något.... Har fått ta in ett hål i mitt skärp på byxorna i vart fall, så något har säkert hänt ;)

Har tyvärr inte hunnit träna speciellt mycket i veckan, dagjobb är inget bra för min träning :(

Ni får ha en fortsatt trevlig dag :)

23 april 2012

Ja, då var det bara att vänta på om man får någon mens nästa vecka. Hoppas inte, hoppas inte, hoppas inte....

Helgen har gått i arbetets tecken, jobbade lördag och söndag natt. Inte mycket vila någon utav nätterna, så söndagsdagen gick åt till att sova. Man är ju inte väldigt social dessa jobbhelger, framförallt inte när man jobbar dubbelnätter.
Ledig i dag - suttit med bokföringen för firman (jobbat, bara ett annat jobb). Resten av veckan går åt till dagjobb, sedan är det LEDIG helg. Skönt!!

Gubben var på utställning i lördags, unghunden ställdes ut. Han vann sin klass och blev andra bästa hane :) Fick väldigt bra kritik, det enda som domaren önskade sig var mer svärta på hunden.

Ska nog ta och sätta mig ute på altanen i solen, har jag förtjänat :)

Ni får ha en fortsatt trevlig dag :)

19 april 2012



Ägglossning!!!! Är så lycklig :)

Ni får ha en fortsatt trevlig dag (det ska jag ha) :)

18 april 2012

Ännu ingen ägglossning, börjar gå troll i det här.... men, men vi får se.

L är förkyld och har haft feber i några dagar, börjar bli bättre (ingen feber än så länge i dag). Hon har fått vara hos mormor i två dagar, när jag jobbat. Tur att mormor går hemma och kan ta henne på kort varsel, och inte bor så långt ifrån - så slipper man VAB:a.

I går var jag och klippte mig och färgade håret, så nu är man brunröd i håret igen, inga gråa hår som syns :)

Träningen och koständringen har nog börjat ge resultat (har inte vågat väga mig ännu, ska göra det i början på maj), har fått dra åt skärpet ett hål till på byxorna - både hemma och på jobbet. Och jag orkar springa längre och längre sträckor på min träningsrunda. Kul!!

Helgen som kommer ska N iväg med unghunden på utställning, unghundens första officiella utställning - får hoppas att det går bra. En tjej som är intresserad av hunden ska följa med, jag hoppas att hon tar honom - han behöver komma ut till någon som aktiverar honom lite mer än vad vi gör.

Jag ska jobba hela helgen, fredag dag och lördag, söndag natt. Ska dessutom på informationsträff för ringsekreterare på lördagen. Kan man hoppas på en lugn lördagsnatt? Troligen inte ;)

Vi har fått hem kakeln och klinkersen till vårt nya badrum, nu ska det bara göras också.... Och vi har bokat plattsättare till vår trädgård, de kommer midsommarveckan :) Sedan är det fint på utsidan också.

Nä, om man skulle ta tag i sitt liv. Handling, tvätt och lämna boföring till revisorn står på dagen schema, och träning.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag :)

Fredagen den 13:e 2012

Får se om man har tur eller otur denna dag....

Har börjat med urinproven igen, ännu ingen ägglossning... Bara att hoppas att jag får ägglossning denna omgång, annars vet jag inte vad jag gör.

Har bokat ny fotograf till vårt bröllop. Den fösta hörde aldrig av sig för att bekräfta bokningen - dåligt. Vet att det är ett tag till vigseln, men jag vill ha en skriftlig bekräftelse på att bokningen är gjord, och det har jag fått nu av en annan fotograf. Dessutom var den nya fotografen billigare och det ingick mer i priset.

Har suttit med bokföringen nu på förmiddagen och ska iväg med griffonen för trimning nu efter lunch.

Träningen börjar ge resultat, kondisen börjar sakta men säkert bli bättre. Får inte blodsmak i munnen när jag springer nu, och jag orkar längre och längre sträckor innan jag måste börja gå.
Hade med mig unghunden ut på en löparrunda i förrgår, hade han vetat var han skulle hålla sig så hade det varit riktigt trevligt. Men övning ger färdighet, så det är väll bara att ta med honom på fler rundor :)

I helgen är jag ledig. Ska på en föreläsning om foderlära av Purina Pro Plan, ska bli kul. Och så ska vi till svärmor och äta (och fira henne och min svägerska).

Ni får ha en fortsatt trevlig dag :)

Annandag Påsk

Gräsänka i dag, N och uppfödaren är i Danmark på schäferutställning. De ska inte ställa ut någon i dag utan är där bara för att titta.
Det är faktiskt väldigt skönt att vara "ensam", är ju inte riktigt ensam L är ju hemma :)

Just nu sitter vi och myser, äter påskgodis (L gör det) och tittar på "Bilar 2". Och surfar runt på nätet och fb ;)

Påsken har annars gått i jobbets tecken, jobbade dagen både påskafton och påskdagen, så här har inte varit speciellt mycket påskfirande.
Gör inget i och för sig....

På torsdag ska jag börja med urinproven igen, hoppas på ägglossning denna omgången - hoppas, hoppas, hoppas.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag :)

Skärtorsdag

I dag har jag och L påskpyntat; plockat påskris, satt fjädrar både i det och i ett träd utanför huset.
Är inte mycket för påsken, är en högtid som inte är så viktig för mig. Ska dessutom jobba denna påsken, påskaftons dag och påskdagens dag.... Så det får väll bli lite påskmat i morgon.

Var på en väldigt bra föreläsning i går, handlade om äldre och akutsjukvård - lyckades hålla mig vaken hela tiden ;)
Natten innan var inte jättebra uppladdning inför en föreläsningsdag, men så kan det vara.....

Nä nu ska jag gå och lägga mig, är skittrött - känns som om jag aldrig vaknar utsövd...

Glad Påsk och en fortsatt trevlig kväll :)

3 april 2012

Nu har jag fått min mens.... bara att börja räkna igen.... så jag vet när jag ska börja med urinproven igen.
Vad fan har man gett sig in på? Vill ju bara ha ett barn till...
Känner mig lite nere just för tillfället.

Ska gå och lägga mig en stund, behöver sova/vila inför nattens arbete. I morgon ska jag på föreläsning, så man kan kanske hoppas på en lugn natt.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag :)

imsepimsen

Dagbok över mitt liv.

RSS 2.0