30 juli 2012

Ingen graviditet denna gången heller :(
Bara att börja räkna igen...... nya urinprov och vänta på nästa ägglossning.......
 
Vi kom hem sent i går kväll, efter en väldigt trevlig helg i Västerås.
Unghunden kom trea i sin klass. Han fick väldigt bra kritik men domaren vill ha honom mörkare över ryggen, därför placeringen.
 
I dag har jag suttit med gubbens bokföring och börjat på katalogen till vår inofficiella utställning - många timmar framför datorn.
 
Får se vad som händer resten av veckan, N har semester så vi får väll försöka hitta på något. Till helgen ska vi iväg på utställning igen, denna gången till Danmark och dansk segrarutställning. Vi ska inte ställa ut något utan bara dit och titta (hur skönt som helst). Vi ska inte ens ha några hundar med oss, bara vara

27 juli 2012

Haft en solig, varm och väldigt trevlig dag i Västerås i dag. Underbart sommarväder och jag har bränt mig på armarna och i ansiktet.
 
Vi ställde vår tikvalp i dag, och för att bara vara andra utställningen hon var på så skötte hon sig jättebra. Vi har dessutom inte hunnit träna henne något sedan förra utställningen.
Vi kom 10:a och fick sista pokalen, är jättenöjd. Fick jättebra kritik.... så nu är det bara att börja träna henne.
 
I morgon är det unghundens tur.
 
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

26 juli 2012

Då sitter man i en stuga på en camping i Västerås. Imorgon blir det schäferutställning för hela slanten. Vi ska ställa ut tikvalpen och där är 25 hundar anmälda i hennes klass (totalt på hela utställningen 270 anmälda).
 
Nä nu ska jag försöka natta mig och dottern, blir till att gå upp tidigt i morgon.
 
Ni får ha en fortstt trevlig kväll :)

24 juli 2012

Vilket fantastiskt kalas vi hade i lördags :)
Massor med trevliga och roliga gäster, god mat och dricka och ett helt underbart väder. Vi kom inte i säng förrän klockan 4 på söndag morgon, då åkte de sista gästerna.
Vi hade bjudit alla våra släktingar och vänner, så till sist blev vi ca 90 deltagare på festen.
Flera av våra gäster trodde att vi skulle passa på att gifta oss nu när vi hade bjudit alla..... men så var det ju inte. Ni som läst bloggen från början vet ju att vi planerar bröllop till den 12/12 i år, fast det blir utan gäster ;)
Vi fick många fina presenter, blommor och pengar.
 
Söndagen blev lite seg, för lite sömn och lite bakfylla. Men senare på kvällen så var jag på fotboll med kollegorna, en match i superettan där hemmalaget vann.
 
På graviditetsfronten så är det väntan som gäller för tillfället. I går hade jag en liten blödning, förhoppningsvis så är det en nidationsblödning (en blödning man kan få då ägget "borrar" in sig i livmodern). Men till helgen vet jag......
 
Veckan kommer att gå till att fixa inför helgen, vi ska på SchäferSM i utställning. Om allt går som det ska så ska vi ställa tikvalpen och unghunden, så det blir fullt upp hela helgen. Men det är väldigt trevligt med dessa stora utställningar, man träffar en massa människor (likasinnade) som man inte träffar resten av året.
 
Ska dessutom försöka få ihop katalogen till vår inofficiella utställning vi ska ha på Schäferklubben. Måste i vart fall räkna igenom anmälningarna så att jag kan beställa prisrosetter.
 
Ni får ha en fortsatt tevlig dag (i det underbara sommarvädret) :)

20 juli 2012

I morgon smäller det, vårt 40+40årskalas...... ska bli så fantastikt roligt. Tälten är uppsatta, borden och stolarna uppställda och maten (och drickan) är fixad. Nu hoppas vi på fint väder också.
 
Vi provbadade vårt bubbelbad i natt ;) Mys...... Fick tyvärr inte med någon champange, hihi. Får ta det nästa gång vi "bubblar".
 
I morgon blir det hektiskt, kommer inte att hinna med fb eller bloggen.
 
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

19 juli 2012

Nu är mitt (vårt) nya badrum färdigt..... JIPPIE!!!!! Fick till och med in bubbelbadet - nu ska det badas :)

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

18 juli 2012

Idag har elektriken varit här och fixat det sista i vårt nya badrum, så nu har vi ljus, värma och el till bubbelbadet. I morgon kommer rörmokaren och kopplar in vattnet, sedan är det bara städning och pyntning kvar innan badrummet är helt klart. Är så lycklig. :)
 
Är mindre lycklig när jag tänker på kompisen, N har ringt honom idag för att kolla hur det är med honom och familjen. Jag blir ledsen och tårögd bara jag tänker på deras situation, hade varit helt förstörd om det hade varit mitt barn som dog - hua. :(
 
Och nedräkningen inför kalaset fortsätter. I morgon ska jag åka och handla grönsaker osv. med han som ska fixa maten på lördag.
 
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

17 juli 2012

Nu har vi äntligen fått samtyckesbrevet från vår nya doktor, fick N att skriva på så att jag kunde skicka tillbaka det så fort som möjligt.
Har dessutom haft ägglossning precis, bara att hoppas på det bästa nu då........
 
Till helgen ska vi ha vårt 80-årskalas, ska bli fanastiskt roligt. 87 personer blev vi till slut. En massa att fixa denna veckan, men det ska bli så roligt på lördag..... kan man hoppas på fint väder.
 
Fick i dag ett väldigt tråkigt besked.... bästa kompisens 15-åriga dotter omkom i dag i en trafikolycka. Livet är orättvist, så unga människor ska inte dö.... och man ska inte överleva sina barn. Lider så med kompisen, och jag hoppas att han förstår att vi finns här för honom och hans familj.
 
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)
 

5 Juli 2012

Mitt nya badrum är färdigkaklat, jippie!!! Är så glad :) Nu väntar vi bara på inredningen, kommer förhoppningsvis nästa vecka så att vi kan få det färdigt till vår sommarfest (hade varit bra med två toaletter när det kommer 80 gäster).
 
Ingen graviditet denna gången heller :( Ny omgång med urinprov och väntan. Har ännu inte fått svar på de sista blodproverna som togs, och därmed ännu inget papper att skriva på för att delta i studien. Denna väntan.....
 
Denna helgen som kommer går i utställningens tecken. Kennelklubben här ska ha tvådagarsutställning, fredag och lördag, och jag ska ställa ut Griffonen. Ska bli kul... Får se vad han får för kritik. Och på söndagen är det Griffonspecial, så då ska han ställas också.
 
Jobbar bara denna och nästa vecka också, sedan är jag ledig i 4 veckor. Hur underbart som helst :)
 
Annars är det mest planering just nu, inför sommarfesten....
 
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

imsepimsen

Dagbok över mitt liv.

RSS 2.0