14 mars 2016

Då var det dags igen. Jag har Buzzat några produkter till.

Börjar med Keldas grytbas. Fick tyvärr bara tag i Taco-varianten till köttfärs.


Gjorde en gryta av köttfärs, grytbas och majs. Helt okej, kanske lite mesig i smaken, men enkel att använda. Gick snabbt att göra och jag serverade det till pasta. Barnen tyckte det var gått, så det blir väl till att köpa fler gånger.

Jag har dessutom fått Buzza en ost. Arlas ekologiska Tidan. 

En mild mjuk ost som passade barnen, gick åt som smör i solsken. Kändes dessutom extra bra att den är ekologisk.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. 

6 mars 2016

Som jag skrivit tidigare så är jag Buzzador vilket betyder att jag ibland får prova (Buzza) och betygsätta olika produkter.
Just nu Buzzad jag flera olika produkter och tänkte idag berätta lite om den ena produkten jag provat.



Jag har provat Keso Protein med två olika toppingar. Äter vanligen Keso toppad med torkad frukt och nötter som mellanmål på förmiddagen på jobbet, så jag jämför med det.
När man läser på förpackningen så låter toppingen väldigt god, men tyvärr så lever de inte upp till mina förväntningar. Jordgubb & Müsli är smaklös, hade önskat mer jordgubbssmak. I Kokos & Branflakes har de tyvärr blandat i rostad paprika också. Hmm inte vad jag uppskattar. 
Så jag fortsätter äta mina vanliga Kesoburkar.

Annars går livet sin gilla gång här.
Har fått besked från ortopedmottagningen att de inte kan ta emot mig utan min remiss har blivit skickad upp till Art clinic i Göteborg, bara att hoppas att jag får komma dit snart. Visst värken har blivit mildare men jag tycker att armen/handen domnar oftare. Och jag kan inte låta bli värktabletter ännu....

Och vi har fått besked om att vi är välkomna till ett annat stall med vår lilla ponny. Ett stall med ridhus och padock, och där uthyraren sköter allt under vardagarna. Ska bli så skönt när vi får flytta dit. I och för sig kostar det ju lite men det känns det som att det är värt. Jag behöver inte fixa hästen varje kväll, och vi kan åka dit en vardagskväll och bara rida. Och framförallt det går att rida även när regnet öser ner.

Nä nu är det dags att lägga sig. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. 

imsepimsen

Dagbok över mitt liv.

RSS 2.0