26 juli 2013

Skäms.... har inte hunnit skriva här på väldigt länge. Får inte tiden att räcka till, trots att det känns som om man inte gör något på dagarna.
 
Blir mest matande, blöjbyte och försöka få i sig själv och storasyster lite mat mellan varven....
Lillebror är väldigt sällskapssjuk, så när han inte äter så vill han väldigt gärna ligga i famnen och sova eller bara vara. Som tur är så är storasyster väldigt duktig på att aktivera sig själv - hon är ute med "sin" lilla hund, hoppar stutsmatta, ritar och leker med sina leksaker.
 
Sitter nu i en stuga uppe i Västerås. Är på Schäfer SM, årets största utställning för bara schäfer i Sverige. Meningen var att vi skulle ställa vår unghund, men han blev dålig förra helgen. Han fick diarré och innan dess så hade han tappat muskelmassa, så nu ser han lite tunn ut och är inte i bästa skick. Så vi får se vad gubben och inneboende kommer fram till i morgon.
 
Nästa helg blir det HAS, den danska motsvarigheten till vårt schäfer SM - mycket schäferutställning just för tillfället :)
 
Lillebror han växer och står i. Han har blivit en riktigt lite knubbis, eller ja lite o liten kan väll diskuteras - väger över 5 kg nu (mat ät gott). Blir synd om de som ska bära honom vid dopet ;)
Han har även delat ut sina första leenden, man bara smälter när man får dem.
Han är vaken längre stunder åt gången, och sover längre mellan nattmålen (så nu får jag sova 4-5 timmar åt gången) - skönt
 
Nä nu ska jag ta och fixa mig och storasyster, en liten dusch för oss två - här är varmt som bara den, håller på att smälta bort känns det som.
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)
 

imsepimsen

Dagbok över mitt liv.

RSS 2.0