28 maj 2012

Händer inte så mycket här på bloggen för tillfället..... förlåt.

Livet är i någon form av "vänta-fas" just nu.
Väntade på ägglossning, lyckades inte pricka in den på urinproven. Men jag tror mig veta när jag hade den ändå, tyckte jag kände mig "sånn".
Väntar på att läkaren som "min" doktor på kvinnokliniken skickade en remiss till ska höra av sig (igen). Han ringde, men vi hade gäster så jag kunde inte prata med honom då tyvärr. Han lovade att höra av sig dagen efter.... det är 2 veckor sedan nu, och han har fortfarande inte hört av sig igen.
Väntar på om jag får någon mens denna gången eller inte....
Bara en massa väntande.....

Jobbet går sin gilla gång, har jobbat ganska mycket det sista - tagit en del extrapass för att hjälpa kollegor att få ledigt. Vi har lite tajt med semestervikarier, så all ledighet har inte blivit beviljad i sommar - alla får sin semester och föräldraledighet, men extra ledighet är inte säkert att man får.

Planerar för dotterns 4-årsdag och kalas. Blir kalas här hemma för familjen och släkten, hon har inte frågat efter barnkalas ännu så det får vänta tills hon vill det själv.
Vet ännu inte vad vi ska köpa till henne i födelsedagspresent, men vi får väll spåna vidare.

Planerar även mitt och N:s 40+40-årskalas. Blir i mitten på juli, stort kalas för alla vänner, bekanta och släkten plus de som hjälpt till med husbygget.
Blir till att åka till Tyskland för att proviantera ;)
Hoppas på bra väder.....

I dag har vår gamla hanhund fått åka iväg på "semester". Han ska vara hos ett äldre par över sommaren och hjälpa till att vakta deras minigolfbana och kiosk. Trivs de med honom så blir han väll kvar där efter sommaren också.

Det var allt för denna gången, ses snart igen.
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

12 maj 2012

I dag har jag jobbat ett extrapass, så att en trevlig kollega kunde få sin ledighet. Vi har lite ont om folk på jobbet för tillfället, så vi får hjälpa varandra med att lösa ledigheter. Bara att hoppas att där är någon som är snäll nog att hjälpa till med min ansökta ledighet i början av juni.
Gubben ska åka till Finland på deras segrarutställning med unghunden, så jag är ensam hemma med dottern då (inte helt enkelt att jobba då).

Åkte iväg extra tidigt till jobbet i morse, var på jobbet kvart över fem. Sprang och gick på löparbandet i 30 minuter, skönt när det är gjort. Orkade springa i 12 minuter i ett sträck i dag, 9 km/h :)

Det har varit väldigt lugnt på jobbet i dag, bara haft tre körningar - skönt med någon lugn dag ibland.

Annars går allt sin gilla gång. Ska börja med urinprov i slutet av den kommande veckan. Kan man hoppas på att det går vägen denna gången.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

8 maj 2012

Inte gravid denna gång heller :( Precis haft min mens, så nu är det bara att börja räkna dagar igen inför nya urinprov - och hoppas, hoppas.....

Jag har dessutom blivit moster igen, min syster har fått sitt tredje barn (en pojke). Jag vet inte vad jag känner inför detta, eller rättare sagt jag vet mycket väl vad jag innerst inne har tänkt. Förbjudna tankar - önskan om att hon skulle fått missfall, osv. Kände mig orättvist "behandlad" - varför kan inte jag få ett barn till. Varför, varför, varför....

Helgen som gick jobbade jag, dagtid både lördagen och söndagen. Och i går var det losstagningsövningar med brandkåren hela dagen. Och idag har jag varit på en annan ambulansstation och åkt med - hittar inte så bra i den staden, så jag har kollat deras kartor och blivit lotsad runt i staden. Hur kul som helst, gillar att åka runt på andra stationer och träffa nya människor :)

I morgon ska dottern i väg och klippa sig, hon tycker att det är spännande och roligt - man får ju en klubba efteråt.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

Ps. Jo förresten, jag hade gått ner 2kg på en månad. Ds.

imsepimsen

Dagbok över mitt liv.

RSS 2.0