170301

Japp, här igen... Inte direkt flitig men ibland så...


Har sedan sist fått ont i min nacke igen, ut på vänster sida denna gång. Åter igen en tur till vårdcentralen och ny remiss till ortopeden. Blev ArtClinic som fick ta hand om mig igen.
Ny MR eftersom mina symtom inte stämmer med de diskbråck som är kvar efter förra operationen. Symtomen tyder på att det är något nedanför operationsområdet.
Så just nu väntar jag bara på att läkaren ska höra av sig med resultatet från MR:n, hatar att vänta.

Annars är allt som vanligt. Jobbar och står i, har nu inte bara diabetesmottagning utan även vanlig distriktssköterskemottagning också. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det... blir lite hattigt fram och tillbaka, får ingen kontinuitet i den vanliga mottagningen eftersom jag håller på mest med diabetes. Vi får se hur det blir framöver....

Dottern har varit i väg och tävlat med sin lilla ponny, första riktiga dressyrtävlingen och hon blev 7:a. Hon var inte riktigt nöjd för hon fick inte vara med på prisutdelningen och rida ärevarv.
Bara att träna mer och tävla mer 😊

Vi har hunnit prova ett nytt bröd också, Pågen Leva. Jag är ju Buzzador och denna gången blev det ett bröd.


Brödet gick åt som smör i solsken, särskilt sonen på snart fyra gillade det. Får nog köpa det fler gånger 😊



Nä, nu är det dags för sängen. Har varit en lång dag idag med diabetesutbildning, många bra föreläsningar. Och upp tidigt i morgon igen för att jobba.


Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. 

imsepimsen

Dagbok över mitt liv.

RSS 2.0