25 juni 2012

:) Fick svaret på röntgen av tikvalpen, fria höfter och armbågar. Jippi!!! Så nu är det bara att sätta igång att träna henne.

Väntar fortfarande på brevet från kvinnokliniken i Borås.... Det dyker väll upp så småningom. Väntar på min mens också, ska komma i helgen. Får hoppas att den INTE gör det.

Nu har vi ca 75 gäster till vårt sommarkalas i juli, jätteroligt att så många kunde komma. Kommer kanske några till, sista anmälningsdag var i går.....

Ni får ha en fortsatt trevlig dag :)

18 juni 2012

Lite uppdatering av vad som hänt sedan sist :)

Fredagen den 8 juni fick Griffonvalpen göra ett besök hos veterinären, de drog ut 4 huggmjölktänder som inte ville komma ut av sig självt. Allt gick bra och de fick dessutom räknat igenom hans övriga tänder, han har alla utom sex stycken (det är bra, han har många tänder).

På lördagen hade vi 4-årskalas, dottern fyllde fyra i fredags. Tyvärr var det inga kusiner som kunde komma.... men så kan det vara.

Söndagen bjöd på öroniflammation på dottern. Jag jobbade så N fick sköta besöket på jourvårdcentralen, blev penicilin i 7 dagar.

På måndagen var jag och dottern uppe i Göteborg på Handkirurgen på Sahlgrenska för återbesök. L opererade ju sin "lilla" hand för två år sedan, så nu var det dags för återbesök. Doktorn tyckte att det såg väldigt bra ut, så nu behöver vi inte komma dit något mer. Men vi var välkomna att höra av oss om något skulle kännas konstigt eller inte fungera som förväntat - skönt att ha den back-upen :)

I onsdags var jag iväg och förröntgade höfter och armbågar på tikvalpen, allt så bra ut enligt veterinären så nu håller vi tummarna för att SKK ska tycka likadant. Kommer resultat under denna veckan, alltid lika nervöst.....

Och i torsdags var jag (och L) uppe i Borås hos "min" nya doktor på kvinnokliniken där. Fler prover togs och jag fick göra en gynundersökning. Och om alla prover ser bra ut så kommer vi att få vara med i studien han håller på med angående lågdos Trombyl för att förhindra tidiga missfall.
Kändes väldigt tryggt och bra, bara att skicka i väg ett SMS så hör han av sig - och man har alltid samma läkare under hela graviditeten. Vid de andra missfallen har jag träffat flera läkare vid varje graviditet, och fått berätta samma historia varje gång. Nu blir det en läkare som "känner" mig och det jag gått igenom.

Fredagen gick i sportens tecken. Först en runda på golfbanan vi sponsrar, de bjuder på golfrunda och mat en gång om året - väldigt trevligt. Jag och dottern går med som hejarklack - jag är inget bra på det där med bollar och klubbor ;)
Sedan åkte vi in till en av "våra" byggvareleverantörer som bjöd på mat och EM-fotboll på storbildstv, Sverige-England. Vi blev inte kvar där tills matchen började eftersom vi skulle upp tidigt på lördagen.

Tidigt på lördagens morgon åkte vi till Motala för att ställa ut hundar, är man inte riktigt klok? Nä, troligen inte ;)
Vi ställde ut tikvalpen, hon kom 6:a i sin klass. Fick väldigt bra kritik, och vi är nöjda med placeringen - hon är ju inte tränad något inför det här. Men nu får vi väll börja med det, hon ska ju ställas ut uppe i Västrås i sommar på Schäfer SM.
Unghunden ställdes också, han vann sin klass (så klart) och kom tvåa i "Bästa hanklassen".

Har dessutom hunnit med att jobba lite och tagit urinprov för att kolla ägglossningen, och dessutom hunnit ha ägglossning :) Så nu är det bara att vänta 14 dagar.....

Veckan som kommer nu är inget "övrigt" inplanerat, bara lite jobb :) Och så är det ju midsommar på fredag, då blir det lite kalas här.....

Vi ska ha 40+40-årskalas i juli och sista svarsdatum är efter midsommar, vi har bjudit in alla våra vänner och hela släkten - så har vi tur/otur så blir det väldigt mycket folk som kommer :) Ska bli väldigt roligt, längtar :)

Ni får ha en fortsatt trevlig dag :)

5 juni 2012

Jag fick mens denna gången också :( Så nu är den väntan över för tillfället..... Nu omgång urinprov med början nästa vecka, hoppas hoppas.....

Och läkaren hörde av sig.... Ska träffa honom på torsdag nästa vecka; nya prover och undersökningar..... Vad gör man inte för att bli gravid igen ;)

Nu ska jag ät lite lunch och sedan ska jag lägga mig och sova, ska jobba i natt igen (jobbade natten till idag).

Ni får ha en fortsatt trevlig dag :)

imsepimsen

Dagbok över mitt liv.

RSS 2.0