Helgen som varit....

Fredagen gick i fixandets tecken.... Städade, tvättade, handlade och var med Griffonvalpen hos "frisören", så fin han blev. Hon fixade till benen, svansen och ansiktet - så nu ser man hans fina ögon :)




Lördag förmiddag var det mer fixande inför helgens utflykt.... Packa, bädda rent och ordna med allt för mormor och morfar som skulle vara barn- och hundvakt.
Och sedan efter lunch åkte vi iväg till Danmark med uppfödarna till schäferunghunden.

Det blev en del öl för N på vägen ner... och när vi väl kom ner dit vi skulle. Drack själv bara en cider, om det nu skulle ha tagit sig så vill jag inte dricka någon alkohol. Men gud så svårt det är att hitta på ursäkter till varför man inte vill dricka.... men ibland får man ljuga folk rakt upp i ansiktet.

Söndag morgon vaknade man inte helt utvilad (svårt att sova borta, och en drös hundar som stod och skällde under natten). Göra sig i ordning och sedan iväg till ett kallt ridhus - man är ju helt galen.
Det var en mycket trevlig utställning, 101 hundar anmälda och nästan alla kom - det är kul.
Unghunden ställdes i 12-18 månader hanar och kom tvåa, fick mycket bra kritik och de flesta i publiken tyckte att han skulle ha vunnit sin klass (men det är ju domaren som dömer).
Det var fyra lyckliga (och frusna) personer som åkte hem till Sverige igen vid 18-tiden på kvällen.




Veckan som kommer är bara en massa arbete, jobbar måndag till fredag 7-17. Vi har denna inte helt angenäma arbetsvecka i vårt schema var elfte vecka, men man får se fram emot en ledig helg (och förhoppningsvis ingen mens).

Ni får ha en fortsatt trevlig dag :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

imsepimsen

Dagbok över mitt liv.

RSS 2.0